Dupa adaugarea produsului/produselor in cos, inainte de finalizare comenzii, site-ul www.bijuteriidinargint.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata cu cardul ON-LINE este procesata prin     Plata cu cardul

Se poate efectua plata on-line cu cardul de debit sau de credit, personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Plata cu card bancar este o metoda sigura, fiind securizata/incriptata procesat 3D-Secure.

Pentru efectuarea platilor online cu cardul trebuie introdus numarul cardului tau, numele titularului, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso)

Tranzactia urmeaza sa fie confirmata prin e-mail, pe adresa asociata contului tau bijuteriidinargint.ro. In cazul in care plata nu se autorizeaza, vei primi un mesaj de reincercare.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, in urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul platformei procesatorului de card NETOPIA Payments.

Bijuteriidinargint.ro nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau.

Plata cu card in locker easybox Sameday

Daca ai ales livrarea in locker easybox cu plata ramburs poti achita valoarea ramburusului cu card bancar direct la aparatul integrat in easybox inainte de ridicarea coletului.  

Plata ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la primirea comenzii catre reprezentantul firmei de curierat Fan Courier, Sameday si primesti in schimb o chitanta, ca dovada a platii.

Numerar la livrare, daca valoarea totala a comenzilor nu depaseste 10.000 Lei pentru persoane fizice si 5000 Lei pentru persoane juridice.

Plata din wallet (portofel virtual) Criptomonede

Pe site-ul www.bijuteriidinargint.ro puteti plati folosind criptomonede Bitcoin (BTC) si eGOLD (EGLD).

Pentru a putea plati comenzi folosind criptomonede virtuale ai nevoie de un portofel digital pentru Bitcoin (BTC) sau eGOLD (EGLD) si contravaloarea in BTC sau eGLD a valorii comenzii tale.

MobilPay Wallet este o aplicatie dedicata pentru plati mobile, care transforma orice smartphone într-un portofel digital.

Aplicatia portofel poate fi instalata atat pe calculator cat si pe smartphone-ul tau.

Poti folosi creditele/monedele acumulate in portofelul virtual pentru a efectua plati on-line. In cazul in care comanda ta este eligibila pentru utilizarea platii prin intermediul Wallet-ului, vei putea selecta aceasta metoda in momentul finalizarii comenzii.

Atentie!: Platile efectuate in moneda virtuala Bitcoin si eGOLD se deconteaza la valoarea in RON (moneda Fiat) din momentul schimbului.

In cazul anularii comenzii restituirea platii se va face doar in moneda Fiat respectiv RON, la valoarea rezultata din tranzactia efectuata din momentul schimbului.

Restituirea sumei se va face prin transfer bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de returnare se va face in termen de 5 zile lucratoare de la solutionarea cererii de retur.

Pentru platile efectuate pe site on-line cu cardul bancar si cu moneda virtuala Bitcoin, eGOLD nu se plateste comision.

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.