www.bijuteriidinargint.ro este denumirea comerciala a SC. EXOR CORPORATION SRL., persoana juridica, avand cod unic RO21944796 si numar de ordine in Registrul Comertului J40/11669/2007, Bucuresti, Calea Rahovei, 266-268, corp 1, (la acesta adresa nu se predau produse fara o comanda online confirmata).

Vanzator - www.bijuteriidinargint.ro

Client - poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre bijuteriidinargint.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre bijuteriidinargint.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator - orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani, sau persoana juridica inregistrata pe site, care prin finalizarea de creare a contului si a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea din termeni si conditii generale.

Cumparator - persoana fizica cu varsta de peste 16 ani sau persoana juridica care isi face un Cont pe Site si efectueaza o Comanda.

Cont - sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii, bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Lista - sectiunea din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii si pe care, ulterior, le poate sterge sau le poate adauga in cosul de cumparaturi („Cosul meu”)

Bunuri - orice produs listat pe Site care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Comanda - optiunea de cumparare, comunicarea de catre Utilizator prin intermediul web site-ului a comenzii/optiunii sale de cumparare a produsului pe care l-a adaugat digital in cosul sau virtual de cumparaturi aflat pe website.

Comanda telefonica - Clientul poate efectua comenzi telefonice la numarul de contact 073 55 44 333 de luni-vineri intre orele 09-16

Contract - reprezinta contractul la distanta încheiat între Vanzator si Cumparator, fara prezentare fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut - toate informatiile de pe Website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

Continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

Orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

Informatii legate de Cardurile Cadou si/sau valorile acestora practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

Date referitoare la Vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia.

Tranzactie - incasarea unei sume de bani rezultata din vanzarea cu succes a unuia sau mai multor Carduri Cadou, indiferent de valoarea inscrisa pe acestea si indiferent de modalitatea de livrare sau de plata.

Prelucrarea datelor cu caracter personal. Te rugam sa parcurgi Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din Termene.

Ambalajul Bunului - ambalajul pentru bijuterii va fi standard si este oferit cadou din partea noastra indiferent de valoarea comenzii.

Rezervare - reprezinta o actiune prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona un articol din magazinele Vanzatorului, iar prin accesarea site-ului www.bijuteriidinargint.ro si selectarea unui anumit produs impune scoaterea din vanzare pe o perioada de 24 ore a produsului

Destinatarul Produsului Ambalat - Cumparatorul care primeste produsul ambalat la adresa de livrare comunicata de Utilizator prin intermediul web site-ului.

Caracteristici Specifice - Toate caracteristicile specifice si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Comentariu - apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu

Intrebare - formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre Bunurile sau Serviciile din pagina respectiva.

Raspuns - informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit Bun. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Utilizarea Abuziva - utilizarea continutului web site-ului de catre Utilizator altfel decat prin modalitatile comunicate, sau contrar Termenilor si conditiilor, ori prin modalitati care contravin legii si care pot produce prejudicii, inclusiv tertilor.

Incalcari - utilizarea continutului web site-ului de catre terti altfel decat prin modalitatile comunicate, sau contrar Termenilor si Conditiilor, ori prin modalitati care contravin legii si care pot produce prejudicii Profesionistului, Utilizatorului sau altor terti.

Comunicare/Informatii Comunicate - orice informatii comunicate exclusiv digital si exclusiv prin intermediul unui suport durabil, intre Profesionist si Utilizator.

Garantie Comerciala - angajament asumat de Profesionist fata de Consumator, in plus fata de garantia stabilita prin lege, in legatura cu produsele vandute si in concordanta cu informatiile comunicate in cadrul sectiunii web site-ului: "Instructiuni - Certificat De Calitate si/sau Certificat De Garantie".

Continutul Web site-ului - cuvinte, simboluri grafice ori combinatii ale acestora care sunt bunuri si livrate pe website in format digital in mod intrunesc (cum ar fi: programul sursa si programele conexe ale web site-ului, baza de date a web site-ului, etc.) sau in mod explicit, prin modalitati cum ar fi: texte care se constituie sau nu in documente, campuri cu prezentari, specificatii, formulare interactive, etc.

 

DOCUMENTE CONTRACTUALE

1.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

1.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

1.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

1.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

1.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie trimis pe e-mail de catre Vanzator pentru Bunurile achizitionate.

 

PROPRIETATEA - DREPTURI DE AUTOR

1.6. S.C. EXOR CORPORATION S.R.L. detine autorizatia A.N.P.C. nr. 0011633 pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase in temeiul prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 190/2000 privind regimul metalelor pretioase si pietrelor pretioase in Romania, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

1.7. Bunurile din argint afisate pe site-ul www.bijuteriidinargint.ro si comercializate de noi sunt poansonate cu marca de responsabilitate (daca au mai mult de 2 g), marca de de titlu a producatorului si au fost verificate/marcate de catre A.N.P.C. inainte de vanzare.

1.8. Intregul continut al site-ului bijuteriidinargint.ro, imagini texte grafice simboluri web e-mail-uri programe si alte date sunt proprietatea site-ului www.bijuteriidinargint.ro si al furnizorilor, partenerilor nostri, este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, legea nr 8/1996 si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

1.9. Se permite folosirea site-ului bijuteriidinargint.ro numai in limitele mentionate in prezentul document.

2.1. Site-ul bijuteriidinargint.ro nu confera dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul societatii.

2.2. Vizitatorul/Clientul sau alte persoane terte nu vor modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, transfera sau vinde orice fel de informatie, imagini, texte sau servicii obtinute prin intermediul acestui website.

2.3. Folosirea fara acordul nostru al oricarui element mentionat mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

FACTURARE - PLATA

2.4. Preturile bunurilor afisate in cadrul site-ului www.bijuteriidinargint.ro includ T.V.A. conform legislatie in vigoare. 

2.5. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine bunuri vandute de www.bijuteriidinargint.ro, precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

2.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre www.bijuteriidinargint.ro in Contul creat pe site sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata necesara la crearea contului.

2.7. Datele cardului de plata ale Utilizatorului/Cumparatorului nu vor fi accesibile www.bijuteriidinargint.ro si nu vor fi stocate de catre de www.bijuteriidinargint.ro, ci de catre procesatorul de plati integrat in Site, NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L., entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, a carei identitate Utilizatorul/Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor pentru plata.

2.8. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

2.9. Pe site-ul bijuteriidinargint.ro se pot efectua urmatoarele modalitati de plata:

- Plata cu cardul, online;

- Plata ramburs;

- Plata din WALLET (portofel virtual);

Pe site-ul www.bijuteriidinargint.ro puteti plati folosind criptomonede Bitcoin (BTC) si eGOLD (EGLD).

Pentru mai multe detalii pentru plata si facturare gasiti in Modalitati de plata.

 

CONFIDENTIALITATE

Bijuteriidinargint va patra confidentialitate informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnixate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

Nicio declaratie publica, promovare sau oricare alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces neristrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa,modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti de asemenea de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.

Bijuteriidinargint nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificatii in acest sens.

 

ABONAREA SI DEZABONAREA DE LA NEWSLETTER

3.0. Cu ocazia crearii unui cont pe site si/sau cu ocazia plasarii unei comenzi, Clientul are posibilitatea de a-si manifesta acordul cu privire la primirea de Newsletter.

3.1. Newsletter-ul reprezinta un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra Bunurilor, Promotiilor, etc. Vanzatorului într-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

3.2. Clientul isi poate retrage acest acord oricand, fara nicio obligatie, prin simpla contactare a reprezentantului nostru la adresa de e-mail contact@bijuteriidinargint.ro, prin accesarea butonului Dezabonare din partea de jos a fiecarui Newsletter primit sau direct din contul tau.

3.3. Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului bijuteriidinargint.ro este gratuita si voluntara, implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul si antetul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

3.4. Bijuteriidinargint.ro isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea site-ului bijuteriidinargint.ro sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

3.5. Site-ul bijuteriidinargint.ro nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al site-ului bijuteriidinargint.ro la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

DETALII DESPRE PRODUSE SI SERVICII

3.5. Imaginile bunurilor adaugate pe site sunt cu caracter informativ, ele fiind efectuate in studioul nostru de profesionisti sau apartin producatorilor, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului.

S.C. Exor Corporation S.R.L. isi rezerva dreptul de a selecta clientii. Bunurile comercializate prin intermediul www.bijuteriidinargint.ro sunt noi. Bunurile si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. Exor Corporation S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul bun sau pachet promo nu se mai afla pe stoc sau nu se mai regaseste in oferta curenta a furnizorului.

Bunurile adaugate pe www.bijuteriidinargint.ro se vand ca si PIESE cu pretul pe bucata. Gramajul bunurilor afisat pe site este cu titlu informativ.  

De asemenea marimea si gramajul pot fi incerte in imagini, si va rugam sa cititi cu mare atentie titlul bunului, descriere si detalii.

Unele imagini pot contine accesorii si/sau bunuri care nu sunt incluse in pretul final si nu fac parte din oferta.

3.6. Clientii site-ului www.bijuteriidinargint.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este in stoc, daca se poate produce sau aduce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge.

Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail, SMS sau telefon daca sunt solicitate.

3.7. Pachetele Promo sunt formate din bunuri care se afla pe bijuteriidinargint.ro la pret intreg.

Pretul promotional este doar daca bunurile sunt cumparate in pachetele adaugate pe bijuteriidinargint.ro

Promotia este valabila de la data la care a fost adaugat pachetului promo pe bijuteriidinargint.ro in limita stocului disponibil. Detaliile sunt afisate in pagina fiecarui pachet promo. 

SFATURI PENTRU INTRETINEREA BIJUTERIILOR

3.7. Mijloacele cosmetice si igienice folosite zilnic, creme uleiuri, fixativ la fel ca si mijloacele chimice de uz casnic contin diferite substante ce actioneaza negativ asupra metalelor si a pietrelor pretioase sau semipretioase.

3.8. Argintul este un metal care se oxideaza, procesul fiind accelerat de contactul cu umezeala. Oxidarea argintului este un proces natural, nu este un defect.

3.9. Astfel pentru a evita deteriorarea accelerata a acestora, va recomandam sa:

- Inlaturati bijuteriile atunci cand mergeti la sauna/piscina;

- Sa evitati purtarea bijuteriilor la mare, contactul cu apa sarata uleiurile si cremele bronzante pot duce la deteriorarea accelerata a acestora;

- Sa evitati schimbarile bruste ale temperaturii, precum si expunerea lor pe parcursul unei perioade îndelungate în apropierea surselor de lumina si caldura;

- Curatati bijuteriile din argint cu o laveta moale si solutii speciale pentru a le reda stralucirea;

 

RASPUNDERE

4.0. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

4.1. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

4.2. Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor/Utilizatorilor/Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. In cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

4.3. Continutul adaugat pe site-ul www.bijuteriidinargint.ro care este compus din: imaginile bunurilor, descriere, titlu bunuri, oferte, preturi, etc, pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.

 

FORMULAR DE CONTACT

4.4. Prin utilizarea formularului de contact din sectiunea CONTACT a site-ului www.bijuteriidinargint.ro utilizatorul/clientul permite site-ului sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloace electronice.

4.5. Prin completarea campurilor din cadrul sectiunii Contact, utilizatorul/clientul permite site-ului bijuteriidinargint.ro sa il contacteze utilizand datele de contact introduse.

4.6. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament din partea site-ului bijuteriidinargint.ro de a contacta utilizatorul/clientul.

 

VALABILITATEA OFERTEI

4.7. Site-ul bijuteriidinargint.ro isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Clientului.

4.8. Pretul de achizitie este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si nu se poate modifica decat cu acordul partilor.

4.9. Site-ul bijuteriidinargint.ro organizeaza periodic diferite Promotii si discounturi ocazionale care sunt anuntate pe site.

- Promotiile isi incep valabilitatea in momentul activarii acestora pe site si isi inceteaza valabilitatea din momentul inactivarii acestora pe site.

- Promotiile nu se cumuleaza intre ele sau cu alte reduceri si sunt valabile numai in limita stocului.

5.0. Clientul poate renunta la produsele achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract.

 De asemenea ne rezervam dreptul de a anula orice comanda in cazul in care clientul nu raspunde la numarul de telefon si/sau e-mail furnizat in comanda in decurs de 2 zile lucratoare, sau in cazul in care nu se gaseste la adresa, data, ora stabilita si confirmata anterior livrarii.

 

POLITICA DE VANZARE ON-LINE

5.1. Accesul la serviciu este permis oricarui client care detine sau isi creeaza un singur cont.

5.2. Pentru a se permite accesul la serviciu, Clientul va trebui sa accepte prevederile prezentului document.

5.3. Bijuterii din Argint.ro poate limita accesul Clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.

5.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi Clienti.

5.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, bijuteriidinargint.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la continut sau serviciul oferit.

5.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare

 

GARANTII

5.7. Toate bunurile comercializare de ctare bijuteriidinargint.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Bunurile sunt noi si provin din surse autorizate. de fiecare producator in parte

5.8. Pentu o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent Bunului din Comanda, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul, datele din Contul sau si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

5.9. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul accesand Contul sau de pe www.bijuteriidinargint.ro va detine o evidenta a certificatelor de garantie emise de bijuteriidinargint.ro, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

 6.0. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile pentru 48 (patruzecisiopt) de ore in contul de client, va rugam sa ne sesizati pe adresa de email: contact@bijuteriidinargint.ro.

6.1. Lipsa certificatului de gatantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia Bunului, pe adresa contact@bijuteriidinargint.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in consideratie.

 

TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).

 

DISPOZITII FINALE - FRAUDA

5.7. Acest site este administrat de SC. EXOR CORPORATION SRL, care va ofera dreptul de a accesa si utiliza site-ul sub rezerva acceptarii de catre clienti a acestor Termene si conditii. Accesand si utilizand site-ul va oferiti automat acordul pentru respectarea Termenelor si conditiilor de pe site. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.

5.8. Site-ul bijuteriidinargint.ro are dreptul de a modifica Termenele si conditiile oricand, fara o notificare prealabila, postand varianta actualizata pe site, iar Clientul are obligatia de a citi Termenele si conditiile ori de cate ori acceseaza site-ul si nu poate pretinde necunoasterea termenelor si conditiilor de pe site la data accesarii acestuia.

5.9. Site-ul bijuteriidinargint.ro nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS, etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale. Clientul/Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre orice tert, a datelor sale confidentiale.

6.0. Site-ul bijuteriidinargint.ro se absolva de orice responsabilitate, in situatia in care un Membru/Client ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele site-ului bijuteriidinargint.ro. Clientul sau Membrul va informa site-ul bijuteriidinargint.ro asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

6.1. Site-ul bijuteriidinargint.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail, cu indeplinirea conditiilor mentionate la art. 3.3. din prezentul Document.

6.2. Comunicarile realizate de catre site-ul bijuteriidinargint.ro prin mijloace electronice de comunicare la distanta (e-mail, whatsapp, SMS) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

6.3. Urmarirea de obtinere de credite bijuteriidinargint.ro in conditiile art. 5.1 prin folosirea de conturi false (nume care nu sunt reale sau folosirea identitatii unor persoane dar de catre alta persoana) se considera tentativa de frauda si va avea ca efect anularea avantajelor obtinute, blocarea accesului la site-ul bijuteriidinargint.ro si raportarea catre autoritatile relevante. Urmatoarele scopuri, odata atinse, vor fi considerate tentativa de fraudare.

6.4. Orice informatii comunicate Utilizatorului prin alte mijloace decat prin intermediul web site-ului, nu presupun alte garantii decat cele oferite de catre Profesionist prin informatiile comunicate exclusiv prin intermediul web site-ului. Utilizatorul recunoaste dreptul Profesionistului de a include in informatiile comunicate si mesaje publicitare, promotii sau campanii publicitare si altele asemenea.

6.5. Orice utilizare abuziva a continutului web site-ului poate atrage raspunderea civila sau penala a persoanei vinovate, precum si blocarea accesului Utilizatorului la informatiile comunicate, fara o notificare prealabila.

6.6. Daca Vanzatorul nu isi poate indeplini obligatiile datorita unor cazuri fortuite aflate in afara posibilitatii sale de control, acesta este exonerat de raspundere fata de orice pretentii ale Utilizatorului pentru orice posibile prejudicii cauzate in astfel de imprejurari. Vanzatorul este exonerat de raspundere si ca urmare a eventualelor prejudicii cauzate Utilizatorului prin accesarea de catre acesta, direct sau indirect din website, a altor site-uri

6.7. In conditiile în care nu veti fi de acord cu prevederile de mai sus si doriti sa cumparati de la noi, va rugam sa ne scrieti pe e-mail contact@bijuteriidinargint.ro

6.8. Intrucat prevederile Termenelor si Conditiilor de utilizare pot fi modificate, te rugam sa recitesti acesta pagina inainte de cumparare.

6.9. Feedback-ul conteaza pentru noi si te asiguram ca vom face tot ceea ce e necesar pentru a imbunatati calitatea servicilor noastre.

 

FORTA MAJORA

7.0. Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora.

- Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

7.1. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu înceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti încetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poate pretinde celeilalte alte daune-interese. Forta majora va fi probata conform legii.

7.2. Daca oricare din clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

7.3. Prin lansarea comenzii si achizitie, Clientul accepta neconditionat Termenele si Conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.

7.4. Prin completarea formularului de comanda, Clientul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in conformitate cu Legea 677/2001.

 7.5. Suma maxima a daunelor ce poate fi platita de catre SC EXOR CORPORATION SRL Clientiilor nu poate depasi suma incasata.

 

LITIGII - LEGE APLICABILA

 7.6. Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori/Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

7.7. Revanzare metalelor pretioase si pietrelor pretioase de catre firme care nu au autorizatie ANPC este interzisa conform Ordinului nr. 424/2018 privind condițiile și procedurile de autorizare a operatorilor economici naționali pentru desfășurarea de operațiuni cu metale prețioase și pietre prețioase, vizarea anuală a autorizației pentru desfășurarea de operațiuni cu metale prețioase și pietre prețioase, eliberată de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, completarea acesteia cu operațiuni, renunțarea la efectuarea de operațiuni și eliberarea de duplicate ale autorizației pentru desfășurarea de operațiuni cu metale prețioase și pietre prețioase.

Inainte de a efectua comanda pe site verificati daca firma pentru care faceti achizitia are autorizatie pentru desfasurare de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase.

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.