Online poti comanda la orice ora fara sa stai la rand.

Pentru a lansa o comanda prin intermediul magazinului online aveti urmatoarele variante:

Sa alegeti produsul inaintea creari contului.

- Alegeti din site produsul/produsele pe care vreti sa il comandati;

- Selectati cate bucati vreti si apăsaţi pe butonul albastru "Adauga in cos" care se afla in dreapta;

- Apasati pe iconita langa care scrie "Cosul meu" care se afla in partea de sus;

- Dupa ce se deschide cosul puteti apasa pe bonul de jos unde scrie "Cos"

- Se va deschide pagina unde vedeti toate produsele adaugate in cos si pentru a merge mai departe apasati pe butonul albastru "Finalizeaza comanda";

- In pagina care sa deschis trebuie sa urmati cele patru etape pentru finalizarea comenzii, sa intoduceti datele de facturare, adresa de livrare, metoda de livrare si modalitate de plata;

Sau creati contul inainte de a alege produsul.

Puteti sa va inregistrati cu o adresa de mail valida sau puteti sa ne furnizati doar informatiile strict necesare finalizarii comenzii.

Dupa ce ai explorat in voie gama noastra variata de bijuterii din argint si ai gasit un produs pe care vrei sa il cumperi, apasa pe butonul "Adauga in cos".

Acesta va fi adaugat automat in cosul de cumparaturi pe care il poti accesa din oricare pagina a magazinului online bijuteriidinargint.ro apasand pe butonul aferent prezent in partea dreapta de sus a site-ului.

Dupa ce ati completat toate datele privind livrarea (nume, prenume, judet, oras, adresa completa, a doua adresa daca e cazul) si ati ales modalitatea de plata (plata ramburs la curier sau online prin card de credit/debit) apasa pe butonul Continua/Plaseaza comanda.

Dupa plasarea comenzii, vei primi pe e-mail-ul indicat de dvs un mesaj de confirmare (verificati inclusiv folderul SPAM) prin care sunteti instiintati despre procesarea comenzii.

In momentul in care comanda a fost procesata si plasata curierului pentru livrare, veti primi un e-mail de confirmare ce va contine si informatiile cu privire la numarul AWB al coletului.

Din acel moment, intr-un termen de 24/48 de ore lucratoare, produsele vor ajunge la destinatar. In ziua livrarii veti primi un SMS si/sau veti fi contactati telefonic.

Daca v-ati inregistrat aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea istoric comenzi, alte informatii detaliate pot fi gasite in contul meu.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 073 55 44 333 de luni-vineri intre orele 08-00/18-00 sau prin e-mail la adresa contact@bijuteriidinargint.ro

Datele de contact, datele de facturare:

Contul de utilizator bijuteriidinargint.ro se inregistreaza pe Persoana Fizica.

In contul de utilizator se pot adauga alte entitati Persoane Fizice ori Persoane Juridice pentru care se emit documentele de vanzare (Certificat de Garantie, Factura Fiscala).

Datele de contact sunt numele, numarul de telefon (de preferat numar de tefon mobil), adresa de mail.

In cazul in care nu este solicitata (adaugata la date de facturare o alta Persoana Fizica) facturarea pe alt nume decat al titularului de cont bijuteriidianrgint, este considerata ca si persoana de contact titularul contului de utilizator bijuteriidinargint.ro.

Numarul de telefon (mobil) este cel pe care veti primi urmatoarele notificari: SMS cu informatii despre comanda, SMS ce va anunta ca este comanda pregatita, SMS ce va anunta ca a plecat de la noi coletul dumneavoastra.

Adresa de e-mail este folosita de catre bijuteriidinargint exclusiv in scopul de a transmite informatii despre comanda dumneavoastra cu exceptia cazului in care ati solicitat abonarea la newsletter.

In absenta contactului comenzile se anuleaza dupa 72 ore de la inregistrarea acestora.

Cu exceptia precomenzilor, comenzile se mentin active pentru maximum 10 zile lucratoare.

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.