1.  Garantia bunurilor vandute de bijuteriidinargint.ro

Certificatul de garantie asigura clientului posibilitatea de a repara produsul achizitionat in termen de 365 de zile de la data primirii coletului, daca acesta prezinta vicii de fabricatie.

 Garantia acopera defectele din fabricatie conform legii 449/2003 si O.G. 21.1992 :

  • Pentru a beneficia de acest drept este necesara prezentarea etichetei cu cod de bare care este lipita pe colet (AWB) si eticheta cu cod de bare care este lipita pe Bunul comandat. Acestea doua etichete contin toate datele necesare pentru indentificare pentru a face dovada ca bunul este cumparat de la noi. Nu este nevoie sa prezentati factura sau certificatul de garantie / calitate.

  • Daca Bunul care este in perioada de garantie, nu se mai poate repara si trebuie inlocuit dar nu mai este in stoc sau nu se mai fabrica, poate fi inlocuit cu unul asemanator, de aceiasi greutate.

Cheltuielile pentu reparatii le vom suporta noi, insa costurile de transport se vor face pe cheltuiala clientului.

Timpul de asteptare a reparatiilor poate creste, datorita faptului ca bijuteriile se intorc la furnizor pentru o reparatie profesionista. Dupa ce ajunge produsul la noi, vei fi anuntat inainte de expediere.

La predarea bijuteriilor pentru reparat, clientul va fi informat despre toate aceste detalii si isi va da acordul pentru aceste proceduri.

1.1 Garantia nu se acorda in urmatoarele conditii:

- Daca pietele/cristalele sunt zgariate, sparte, etc;

- Deteriorarea bijuteriei in timpul unor activitati casnice sau care au ca rezultat transpiratia abundenta, contact cu diverse solutii, detergenti, etc;

- Schimbarile bruste ale temperaturii, precum şi expunerea lor pe parcursul unei perioade indelungate a surselor de lumina (razele solare UV), caldura excesiva, rupere, zgarieturi, lovituri, indoiri cauzate de interventii fizice, accidente sau de folosirea incorecta care duce la deteriorarea excesiva a acestora;

- Repararea, modificarea sau orice fel interventie asupra bijuteriilor cumparate de pe siteul www.bijuteriidinargint.ro, de catre persoane neautorizate fara acordul nostru in scris;

- Garantia oferita nu acopera deteriorarile provocate bijuteriei din cauza nerespectarii indicatiilor mentionate in cadrul certificatului, a accidentelor, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera;

Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia Bunului pe adresa contact@bijuteriidinargint.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.  

Pentru a purta corect bijuteriile si intretinerea lor folositi link-ul Sfaturi pentu intretinerea bijuteriilor.

2. Conditii generale pentru returnarea bunurilor vandute de bijuteriidinargint.ro

Sunt doua variante de returnare de bunuri.

- Returnare pentru care primesti un voucher pentru a cumpara alte bunuri de aceeasi suma de pe site-ul bijuteriidinargint.ro

- Returnare toatala a sumei

Pentru a returna un produs trebuie sa te autentifici in contul tau de client etapele de mai jos.

Parola contului o gasesti in e-mail-ul de inscriere primit dupa efectuarea comenzii sau o poti reseta folosind link-ul Am uitat parola.

2.1. Cerere de returnare

Dupa ce intri in contul tau  selecteaza Istoricul comenzilor si detalii

2.2 Alege din lista bunul pe care doresti sa il returnezi si clic pe Detalii

2.3 In lista cu Detalii comanda vezi bunul pe care vrei sa il returnezi, bifeaza in dreptul lui si selecteaza cantitatea in cazul in care au fost cumparate mai multe bucati din acelasi model.

In chenarul de jos din pagina cu "Detalii comanda" poti adauga contul bancar in care trebuie virata suma.

2.4 Dupa ce ai urmat etapele de mai sus trebuie clic pe "Solicita o returnare" pentru finalizare.

2.5 Ulterior vei primi un e-mail in care este specificat ca poti trimite pachetul cu bunul cumparat. 

Poti expedia bunul numai dupa ce primesti e-mail de confirmare cu stadiul "in astepratea pachetului".

2.6 Returnarea pachetului prin curier

Pentru livrarile efectuate prin Fan Courier trebuie completat formularul de la adresa https://retur.fancourier.ro/ in care poti alege data si ora la care curierul sa vina si sa ridice coletul.

Dupa ce ai intrat in site scrie in bara de cautare bijuterii din argint si va fi afisat logo-ul pe care trebuie sa dai clic.

Se va deschide o pagina in care poti alege din cele doua optiuni cum doresti sa trimiti retur coletul prin curier (sa vina la locatie) sau la orice sediu Fan (trebuie dus coletul la sediul Fan Courier)

Vei primi e-mail de confirmare dupa ce ajunge la noi pachetul.

2.7 Verificam integritatea bunului si daca nu corespunde cu cerintele enumerate la punctul 3. Limitarea dreptului la retur in 30 de zile vei primi e-mail cu returnare anulata.

Vei primi e-mail cu mesajul returnare completa daca bunurile returnate corespund cerintelor de la punctul 3. 

Daca nu ai primit e-mail verifica in spam sau bulk.

Selecteaza lista retur bunuri unde poti sa urmaresti procesul de retur.

Rambursarea sumelor pentru cumparaturile cu plata prin banca se va face in maxim 48 de ore de la confirmarea cererii de returnare.

In cazul cumparaturilor cu plata la livrare numerar rambursarea sumelor poate dura pana la 14 zile lucratoare de la confirmarea cererii de returnare. Rambursarea sumelor se va face numai prin transfer bancar in contul IBAN transmis neechivoc de consumator. Contul bancar trebuie sa fie pe numele persoanei care a efectuat comanda pe siteul bijuteriidinargint.ro. Nu se pot rambursa sumele numerar.

Trimite doar numele, numarul contului bancar IBAN, denumirea bancii unde a fost creat, la adresa pe e-mail vanzari@bijuteriidinargint.ro pentru returnarea sumei.

Nu cerem si nu trebuie oferite altor persoane alte date bancare decat cele de mai sus necesare transferului.

Daca Bunul pe care l-ai comandat nu este pe placul tau sau ai primt alt bun decat cel comandat primesti banii inapoi, ai dreptul de a te razgandi si de a-l returna in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii Bunului fara invocarea unui motiv si fara a suporta alte costuri suplimentare conform OUG 34/2014 - Ordonanta de Urgenta Guvernamentala privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta. Astfel perioada de returnare a unui Bun expira in 14 zile.

Schimbarea bunului la cerere este posibila si se va  percepe o taxa de 25 de lei. Exceptant cazul in care bunul prezinta defecte de fabricatie sau nu coincide cu ce a fost comandat (nu are acelasi cod) schimbul va fi gratuit.

Pentru a cumpara fara griji, Clientii pot primi Returul gratuit in 30 de zile fara a afecta dreptul legal de retragere din contract in 14 zile pentru comert la distanta, ci vine in completarea lui.

Returul este gratuit si se va face pe cheltuiala bijuteriidinargint.ro pentru prima cerere. Incepand cu a doua cerere de inlocuire pentru acelasi produs se va percepe o taxa de transport in valoare de 16 Lei. 

Daca bunul sau ambalajul este deteriorat cu urme de folosire, rupt, indoit, spart care rezulta ca sa diminuat valoarea acestuia conform OUG 34/2014 rambursarea sumelor va fi partiala. 

3. Limitarea dreptului la retur gratuit in 30 de zile

Compania Exor Corporation isi rezerva dreptul de a limita serviciul Retur gratuit in 30 de zile in cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat. Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisa, apel sau prin posta electronica atunci cand se constata un comportament incorect.

Sunt acceptate doar bijuteriile care nu prezinta urme de uzura sau deformari si care sunt in starea lor originala. 

Produsul trebuie sa fie insotit de accesoriile/cadourile si ambalajele cu care a fost livrat.

Sa se returneze cu eticheta intacta a Produsului ce contine codul de bare si eticheta AWB care este lipita pe pachetul primit de la curier. 

Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificare pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Nu putem accepta pentru retur bunuri care au fost purtate, modificate sau deteriorate.

Daca vei intampina probleme cu returul produselor cumparate din magazinul nostru online, nu ezita sa ne contactezi la numarul 073 55  44 333 sau trimite un e-mail la contact@bijuteriidinargint.ro pentru a gasi cea mai buna solutie si rezolvarea acestora.

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.