Garantia produselor vandute de bijuteriidinargint.ro

Certificatul de garantie asigura clientului posibilitatea de a repara produsul achizitionat in termen de 12  luni de la data primirii coletului, daca acesta prezinta vicii de fabricatie.

 Garantia acopera defectele din fabricatie conform legii 449/2003 si O.G. 21.1992 :

  • Pentru a beneficia de acest drept este necesara prezentarea etichetei cu cod de bare care este lipita pe colet (AWB) si eticheta cu cod de bare care este lipita pe Bunul comandat. Acestea doua etichete contin toate datele necesare pentru indentificare pentru a face dovada ca bunul este cumparat de la noi. Nu este nevoie sa prezentati factura sau certificatul de garantie / calitate.

  • Daca Bunul care este in perioada de garantie, nu se mai poate repara si trebuie inlocuit dar nu mai este in stoc sau nu se mai fabrica, poate fi inlocuit cu unul asemanator, de aceiasi greutate.

Cheltuielile pentu reparatii le vom suporta noi, insa costurile de transport se vor face pe cheltuiala clientului.

Timpul de asteptare a reparatiilor poate creste, datorita faptului ca bijuteriile se intorc la furnizor pentru o reparatie profesionista. Dupa ce ajunge produsul la noi, vei fi anuntat inainte de expediere.

La predarea bijuteriilor pentru reparat, clientul va fi informat despre toate aceste detalii si isi va da acordul pentru aceste proceduri.

Garantia nu se acorda in urmatoarele conditii:

- Daca pietele/cristalele sunt zgariate, sparte, etc;

- Deteriorarea bijuteriei in timpul unor activitati casnice sau care au ca rezultat transpiratia abundenta, contact cu diverse solutii, detergenti, etc;

- Schimbarile bruste ale temperaturii, precum şi expunerea lor pe parcursul unei perioade indelungate a surselor de lumina (razele solare UV), caldura excesiva, rupere, zgarieturi, lovituri, indoiri cauzate de interventii fizice, accidente sau de folosirea incorecta care duce la deteriorarea excesiva a acestora;

- Repararea, modificarea sau orice fel interventie asupra bijuteriilor cumparate de pe siteul www.bijuteriidinargint.ro, de catre persoane neautorizate fara acordul nostru in scris;

- Garantia oferita nu acopera deteriorarile provocate bijuteriei din cauza nerespectarii indicatiilor mentionate in cadrul certificatului, a accidentelor, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera;

Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia Bunului pe adresa contact@bijuteriidinargint.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.  

Pentru a purta corect bijuteriile si intretinerea lor folositi link-ul Sfaturi pentu intretinerea bijuteriilor.

Conditii generale pentru returnarea produselor vandute de bijuteriidinargint.ro

Pentru a returna un produs trebuie sa te autentifici in contul tau de client si sa completezi un formular de retur cu toate detaliile care se cer in acesta.

Parola contului o gasesti in email-ul de inscriere primit dupa efectuarea comenzii sau o poti reseta folosind link-ul Am uitat parola.

Daca Bunul pe care l-ai comandat nu este pe placul tau sau ai primt alt bun decat cel comandat primesti banii inapoi, ai dreptul de a te razgandi si de a-l returna in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii Bunului fara invocarea niunui motiv si fara a suporta alte costuri suplimentare conform OUG 34/2014 - Ordonanta de Urgenta Guvernamentala privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta. Astfel perioada de returnare a unui Bun expira in 14 zile.

Schimbarea bunului la cerere este posibila si se va  percepe o taxa de 25 de lei. Exceptant cazul in care bunul prezinta defecte de fabricatie sau nu coincide cu ce ai comandat (nu are acelasi cod) schimbul gratuit..

Pentru a cumpara fara griji, Clientii pot primi Returul gratuit in 30 de zile fara a afecta dreptul legal de retragere din contract in 14 zile pentru comert la distanta, ci vine in completarea lui.

Returul este gratuit si se va face pe cheltuiala bijuteriidinargint.ro pentru prima cerere. Incepand cu a doua cerere de inclocuire pentru acelasi produs se va percepe o taxa de transport in valoare de 16 Lei. 

Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se va face in termen de 5 zile lucratoare de la solutionarea cererii de returnare. 

Limitarea dreptului la retur gratuit in 30 de zile

Compania Exor Corporation isi rezerva dreptul de a limita serviciul Retur gratuit in 30 de zile in cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat. Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisa, apel sau prin posta electronica atunci cand se constata un comportament incorect.

Sunt acceptate doar bijuteriile care nu prezinta urme de uzura sau deformari si care sunt in starea lor originala. 

Produsul trebuie sa fie insotit de accesoriile/cadourile si ambalajele cu care a fost livrat.

Sa se returneze cu eticheta intacta a Produsului ce contine codul de bare si eticheta AWB care este lipita pe pachetul primit de la curier. 

Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificare pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Nu putem accepta pentru retur bunuri care au fost purtate, modificate sau deteriorate.

Daca vei intampina probleme cu returul produselor cumparate din magazinul nostru online, nu ezita sa ne contactezi la numarul 073 55  44 333 sau sa ne scrii un e-mail contact@bijuteriidinargint.ro pentru a gasi cea mai buna solutie si rezolvarea acestora.

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.